2008. augusztus 31., vasárnap

MOZI

Ma koradélután 14 órára elmentünk megnézni, az Indiana Jones és a kristályváza című kultikus műalkotást.Ez egy trilógia negyedik része, vagy a fene sem tudja hány bőr jön még le.
Az Európa moziba (Rákóczi út 82.) mentünk, ami egy kicsi, régi mozi, felújítva. Szeretem az ilyet, mert nem kell elszenvednem 200 embert a teremben. Itt csak 6 sor van.Soronként 7 szék.
Tehát 42 fenéken lehet ülni egyszerre a sötétben!!!
Nos, szokásunk szerint az utolsó sorba váltottunk jegyet.Csak 2 ember /nő/ ült mellettem a fal felé, a másik oldalon Macinál, csak egy férfi üldögélt.Sötét beindult 14.02-kor, előtte lezavarták a reklámokat.
Ez tetszett; ugyanis ha valamelyik gigaplázamoziba megyünk , ott minimum a 14 órás filmkezdésből lesz 14.28. Reklámok tömkelege,filmelőzetesek sora, sötétben a sorok között bóklászó,kukoricávaltelekezű emberek.Mobilok csörögnek a film közben, rugdossák a székeket,röfögnek,böfögnek...meg ki tudja milyen zörejek még!!
Itt ilyen nem volt, csak:
- a két Mancika mellettem lelőtte a poénokat egy ideig, aztán miután legörbült szájjal a sötétben meséltem ezt Macinak, Ő átszólt a két hölgynek , hogyha látták a filmet ne kommentálják.Bizonygatták hogy ők bizony még nemlátták.Ja, ezért tudták előre a filmet szinte kívülről.Néha meg is ijedtek, meg nagyon kislányosan nevettek, meg végig beszélték a filmet.Baromi idegesítőek voltak.
-az első sorban egy babakocsi volt.A baby nagyon megunhatta kb.25 perc után a hangos Indiánáskodást, mert bömbölni kezdett.Ez elég röhejes volt,
-a harmadik sorban valaki beesett a székébe.Aztán kinyikorogta a fenekét belőle.Höhö
-a harmadik és negyedik sor között egymást ijesztgették hárman.Hüjék voltak szimplán.
Végső konklúzió:2008-ban nem megyek többet moziba!!!!!
Egy jó volt a moziban:érthetetlen módon 400 forint volt a jegy! (többet nem is ért a film!)

Nincsenek megjegyzések: