2009. május 12., kedd

HÁROMGENERÁCIÓS-KIÁLLÍTÁS


/Takáts Márton:Várakozás/Műterem//

Emailt kaptam megint: a Koller Galériában , fent a Várban egy nagyon érdekes kiállítás nyílik ezen a héten. Természetesen a nagy kedvenceim egyike, Takáts Márton "rézkarcoló"-művész munkái is ott lesznek!!!!
Három generáció mestergrafikusai: csoportos kiállítás. A május 14-én nyíló kiállításon bemutatott művészek munkáiban különleges élményt nyújt a mintegy három generáción át követhető műfaji rokonság, a hagyománytisztelet, ugyanakkor az explicit módon különváló stílusbeli sajátosságok, az esztétikai és képi világok, tematikák egyéni jellegzetességei.
Artner Margit, Gross Arnold, Gyulai Líviusz, Hincz Gyula, Kass János, Orosz István, Reich Károly, Szabó Vladimir, Szalay Lajos, Takáts Márton művei lesznek kiállítva.
Vasárnap felmegyünk és megnézzük, utána beszámolok róla!!!!!Mindenki fellátogathat a Várba, a 16-os busz ott teszi lesz az embert és csak egy kicsit kell sétálni a Galériához:Addig egy kis ízelítő:Takáts Márton:Budapest, hommage á Piranesi, Széchenyi fürdőGyulai Líviusz:Robogás 2000 felé


Artner Margit:Cifra PalotaSzalay Lajos:Zenész

Nincsenek megjegyzések: