2008. november 29., szombat

ADVENTI KALENDÁR
Holnap lesz advent harmadik vasárnapja.Gondoltam megosztom Veletek, milyen adventi naptárt készítettem Macinak, igaz tavaly.Miután nem elévülő a mű, hát minden évben elő lehet venni és megtölteni a kis zacsikat finomságokkal!


Én varrtam, saját kis kezeimmel!



Közben persze elkészült Anyunak is egy, de az fent van Nála, majd lefotózom!

2008. november 27., csütörtök

BABY BUMM

Nos kedveseim túl jutottunk az ominózus Baba-Mama Expo nevezetű vásáron.
Szombaton szépen odakalandoztam a Syma Csarnokba és átverekedtem magam a tömegecskén.Kabátomat az arra kijelölt 3 darab, embermagasságnál nagyobb hirdetőtábla mögé elrejtettem.Kis aklimatizálódást követően, 2 pogácsa elfogyasztása után munkába álltam.
Megpróbáltam minden arra járó pocakos hölgyet meggyőzni , hogy szülni menni csak úgy érdemes , ha az ember lánya fel van készülve hogy mi fog történnni vele.Az ember fiáról is szót ejtek majd.
Hozzátartozik a történethez, hogy félve kezdtem megnézni a Szülés című filmet, előző este.Jó persze tudtam körülbelül mi történik,meg láttam már vészhelyzetes filmet, de hiteles dokumentumként igazán most szembesültem a tényekkel.
Nagyon jól elkészített filmről van szó! EZ ITT A REKLÁM HELYE! Érdemes megnézni, nagyon szépen fotózott, jó grafikai ábrákkal szemléltetett film.A másik 2 film is hasonlóan szépen kivitelezett.
Szóval osztottam a szórólapot a dvd-kről és tulajdonképpen nem volt rossz élményem. A kismamaák nagy többsége elvette a szórólapot és eltette,mások érdeklődve szemlélték miről is van szó, szépen meghallgattak és volt kérem szépen aki vásárolt is!Nap közben azért Macival ellátogattunk a közeli csokoládé manufaktúra standjára, ahol kaptam egy kis csokoládét.Meg annyira kedvesek voltak, hogy ajándékba is kaptunk egy kis csokit!
A mellettünk lévő standon tündéri halálfejes-koponyás, terepszínű, rózsaszínű meg még egy csomó fajta cumi, cumisüveg és partedli is volt kapható.Höhöhö!!!A gyerekruhák nem voltak ennyire morbidok, ki is néztem egy rénszarvasos kis rucit, meg egy majmos-helikopteres bodyt.Csak sajnos nincs kinek...
Hudebaba néven megnézhetitek az olvasnivalóknál!!!!
Találtunk még kezes-lábas szoborkészítést is, olvasnivalóknál szintén ott a cím!
A nap végére azon röhögtünk a tesómmal, hogy úgy éreztük magunkat az egész napos beszélés után, mint akik álló nap lufit fújnak! Tesóm úgy döntött hazaszállítja lufifejű húgát és annak medve-férjét is!
Reggel Anya mondta nekem, hogy menjek nyugodtan kocsival, mert töméntelen parkolóhely van. Ja, csak estére elfogyott, meg leesett a hó is!Szép lettem volna, ha nyári gumikkal próbálok onnan hazaindulni.A jégkaparó, ilyenkor derül ki, mindenkinek otthon van a garázsban, jó meleg helyen.A szomszéd autós megoldotta, egy cd tokkal kapirgálta a jeget a szélvédőről.Neki volt igaza,jégkaparás zenés felárral .
Szóval jól záródott a nap. Otthon újabb meglepetés várt, a kis pocket pc-be vissza tettem a sim-kártyámat és az aksit is. Hálából, mert szét volt szedve és otthon unatkozott, minden adatomat letörölte és újra installálta magát!Az élet szép!Azt sem tudtam ki vagyok és akkor még azt sem tudtam kit kellene felhívni, hogy megmondja. Sebaj, holnap veszek bosszúból egy mobilt!
Gondoltam egyszerű dógom lesz,a vasárnapi ebéd-vendégség után irány a Westend.
Ebéd szépen lezajlott, majd miután Böbe Anyuval elment tőlünk, Maci megszánt és autóba rakott. Westendben felkecmeregtünk a T-Mobilehoz és koppantunk, papír kirakva Műszaki-frász miatt 1/2 2-kor bezártak. Nagyon elkámpicsorodott lehetett a fejem, mert Medvécske átment velem a Dunna Plázába.Ott is frász volt a mobilcégnek.Hazanyamvadtuk magunkat és nekiestem sütőt mosni.A munka a legjobb gyógyír!