2009. november 18., szerda

KV /AZAZ KÁVÉ/

Újabb érdekes oldalt és kávét ajánlok figyelmetekbe. Érdemes kipróbálni, megkóstólni!

A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.

Olvassátok el Sanyi oldalát, érdemes!!!!
http://lugositokave.hu/az_en_tortenetem
SZÉPLAKI FOTÓ KIÁLLÍTÁS

Fotó kiállítást ajánlok most a figyelmetekbe, 2009.december 3-án nyit a budapesti Ibis Accor Hotelben, az aulában. /Váci út és Dózsa Gy.út sarok/
Széplaki József fotográfus már kiállított ez év januárjában, írtam is róla. Ebben az évben, egy fotós társával közös kiállítás lesz; gondolom hasonló kvalitású művészről van szó!
Ha valaki szeretne igényes fotókat nézegetni, feltétlenül látogasson el oda. 2010 január 4-ig non-stop nézegethetőek a képek!
BIOLABOR




Érdekes kezelésről kaptam tájékoztatást a múlt héten. Már hallottam róla tavaly is, de valahogy még nem próbáltam ki. Most viszont élőben elmesélte egy nagyon kedves barátom, akiről sok-sok évvel ezelőtt derült ki, hogy egy évben, egy hónapban és egy napon születtünk!!!Éljenek az Oroszlánok!

"Mint ismert, a szervezet folyamatosan egyensúlyban próbálja tartani a biológiai folyamatokat, folyamatosan regenerálja magát. Az alvás is ilyen, fáradtság esetén alvással a frissesség állapotába kerülünk. A pszichés és környezeti behatásokra, bizonyos folyamatos terhelések miatt, ez a regeneráció gyakran csak korlátozott, felszínes. Szükség van időnként olyan tehermentes állapotra, amelyben a szervezet jobban felismerő képes, és előbbre helyezi a fontossági listán egy-egy folyamat ellenőrzését, majd képessége szerinti korrigál.
A BioLaborokban egy olyan saját fejlesztésû, biofizikai- biokommunikációs biofeedback rendszerünk van, amely gyógyszermentesen, behatolás mentesen, mellékhatás mentesen, kizáró okok nélkül, képes célzottan befolyásolni az emberi szervezet ön-gyógyulását. (kutatások, eredmények), (tudomány történeti áttekintés)
Több mint 60 féle egyedi programunk van, köztük Happy-Coctail stresszoldó, szorongásoldó, hangulatjavító, Maxi-Vitál erõnléti, illetve emésztési, alvászavari, keringési, vizelettartási, allergiás, frontérzékenységre és gyakori migrénre irányuló."

Megnézhetitek és bővebben olvashattok a honlapjukon a kezelésekről: http://www.biolabor.hu/

Amennyiben valakit érdekel és kipróbálná esetleg ingyen például, hogy milyen, hívja Sanyit, és jelentkezzen be/telefonszám a weboldalon!!!/
BioLabor Budapest III. ker. Támba Sándor http://www.biolabor.hu/2009-kapcs-kft.php



2009. november 16., hétfő

H1N1



Hát ez egy nehéz kérdés kedveseim. Oltassunk vagy nem?!!

Sokáig ellenálltam az oltásnak, nem akartam semmiképpen engedni, hogy beoltsanak valami ismeretlen trutymóval. Legyengített vírus tojásszármazékban! Brrr!!! Inkább rántotta!
De most megtört a jég, Andreácska doktornéni múlt héten utánajárt az oltóanyag mibenlétének és úgy gondolta jobb lenne , ha belénk döfné a tűt. Hallgatunk rá, mert jót akar és félt minket. És a saját családját is!
Jobb odafigyelni , annyi rosszat hall az ember. Való igaz, hogy sok emberrel van dolgunk, üzletfelek, vevők, ismerősök és ismeretlenek. Nyuszi barátai és üzletfelei!!
Elég ha a villamoson,buszon, akárhol eltüsszenti magát valaki és akkor moshatom én a kezem, az orrom! Jönnek a jótanácsok, de az kevés hiába fogadom meg, és tartom be őket! Bemásolom azért hátha foganatja lesz. Tessék elgondolkodni az oltáson azért! Ha megkaptam a szurit, tudósítok róla majd. Röfff!!


"Az influenzavírus az orrüregen és a száj-garatüregen keresztül képes fertőzni. Az majdnem lehetetlen, hogy egy nagy járvány esetén elkerüljük a H1N1 vírussal való találkozást, dacára minden elővigyázatosságunknak. Ám nem a vírussal való puszta találkozás, vagyis a megfertőződés okozza a nagyobb problémát,hanem az, ha a vírus képes el is szaporodni a szervezetünkben.
Néhány nagyon egyszerű dolog segíthet megelőzni a fertőződést (vagy legalább lecsökkenteni annak mértékét), illetve a mégiscsak elkapott vírus elszaporodását a szervezetben. Ezenhasznos fogásokat sajnos a hivatalos szervek sem hangsúlyozzák eléggé.
1. Gyakori kézmosás (ezt a tanácsot azért gyakorta hallani)
2. „El a kezekkel a szádtól” módszer. Próbáld meg megállni, hogy nem nyúlsz az arcodhoz és főleg a szádhoz a kezeddel,csakis alapos kézmosás után. (Bizonyított, hogy sok, légúti betegséget okozó vírus nem közvetlen cseppfertőzéssel terjed emberről emberre, hanem úgy, hogy a vírussal fertőződött tárgyakat megfogod és utána a kezedről a vírust szépen lenyalod. A szájvédő maszk azért is hasznos, mert ezt is megakadályozza.)
3. Gargarizálj naponta kétszer meleg sós vízzel (vagy Hydrogen-peroxidos vízzel, ha nem bízol a sóban.) A H1N1 vírusnak ugyanis a fertőzést követően 2-3 napra van szüksége ahhoz, hogy a száj és/vagy orrüregben elszaporodjon és kialakítsa a tüneteket. Egy egyszerű gargarizálással nagyban csökkenthető a vírusok szaporodása, illetve mennyisége. Ne becsüld le ezt az egyszerű, olcsó és hatásos megelőző módszert.

4. Hasonlóan az előzőekhez, az orrüregeidet is tisztítsd ki legalább naponta egyszer meleg sós vízzel. Van, aki óvatosan vizet szippant fel az orrába és úgy öblíti ki azt, ami nagyonjó tisztító módszer, de erre nem mindenki képes. Arra viszont igen, hogy egy meleg sós vízbe mártott fültisztító pálcával naponta végigtörölje belülről az orrát. Nagyon jó módszer a vírusok számának lecsökkentésére.
5. Erősítsd az immunrendszeredet magas C-vitamin tartalmú zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával. Ha a C-vitamin szükségletedet tablettákkal fedezed, figyelj arra, hogy azok cinket is tartalmazzanak, mivel a cink elősegíti a C-vitamin felszívódását.
6. Igyál olyan sok meleg folyadékot (tea, gyenge kávé, kakaó stb.) amennyit csak lehet. A meleg folyadékok fogyasztása hasonló hatású, mint a gargarizálás, csak az ellenkező irányban. Lemossák a szaporodó vírusokat a torokból a gyomorba, ahol azok nem tudnak tovább szaporodni és ártalmatlanná válnak.”


ASIA CENTER





Pénteken kilátogattunk a Asia Centerbe. Őrületes fejlődésen ment végbe az évek alatt. Pár éve még alig volt bolt a centerben és csak lézengtek az emberek. Most bezzeg tele kis boltokkal és nagyobbakkal persze, tömeg a hétvégéken. Pénteken csak sokan voltak, még elviselhető volt a népség.
Aki kilátogat oda, érdemes a mélygarázsba beállni, ingyenes, fedett és lifttel fel tud menni az emeletekre. 4 szint van, amiből az alsó 2 tele van boltokkal és kávézókkal, a harmadik szinten éttermek , a negyedik szinten irodák vannak.
Két rettenet nagy épület áll a bevásárolni szándékozók rendelkezésére. A keleti és a nyugati szárny. Érdemes mindkettőt felfedezni.
Kapható ott miden mi szem-szájnak ingere! Ruhaneműk rogyásig, cipőféleségek és zoknicskák, ágyneműk és lakástextíliák, játékok és édességek tömkelege. Parfümök a világ minden tájáról!
Érdemes kimenni vásárolni, mert olcsóbban kapja meg az ember a cuccokat, mint itt a város közepén. Számlát is mellékelnek hozzá, így szép az élet!
Jót röhögtünk magunkban az ebédnél: nem akartunk kínai kaját enni, mert csak itt a hátunkan lévő Vikiéknél vagyok hajlandó távol-keleti kaját enni. Nos találtunk az éttermek között magyar kifőzde-szerűséget. Igaz hogy egy nagyon szép mandulaszemű lány szolgált ki , tökéletes magyarsággal.Kedves volt, segítőkész,és az étel nagy adag és nagyon finom volt.
Később vettük észre a tulajdonosnőt, aki kínai volt. Hihihi!!!! Akkor én meg nyithatok kínai éttermet! Pálcikáim már vannak!Ferdén is tudok nézni!
2012 - APOKALIPSZIS



Szombaton délután világvége-nézőbe indultunk Snoopyékkal. A 2012 című utópisztikus , 260 millió doláros költségvetésű, 3 órás fenéküléses, giga-világvége-jósló filmet mentünk megkukkolni a Westend-citybeli moziba.

Szerencsénkre Snoopy vérbeli mozibajáróként már előre lefoglalta a jegyet és időben át is vette a pénztárban. Tudta mi várt volna ránk, ha nem így tesz. Mikor odaértünk / és én még nem tudtam hogy Snooppancs milyen kis ügyes/ elborzadva beálltam az egyik sornak kinéző tömegborzalomba. Oldalról is jött a tömeg, meg ahonnan odafértek. Na ezt a magyar vircsaftot utálom! Szerencsésen befutottak a jegytulajdonosok és megmenekültem a tömeg nyomásától!!!Kiállhattam a sorból!

Teltház volt a teremben, mindenki látni akarta a világ végét!! Brrrr!
Tulajdonképpen jó volt a film.Nekem tetszett, bár a 3 óra előre kicsit sok/k/nak tűnt.
A cselekmény persze a szokásos, a hősök megmenekülnek mindig az utolsó pillanatban, és persze mindenki tud repülőt vezetni és a Föld is csak utánuk nyílik meg. Szép kis szereplőgárdát szedtek össze. A rendezőnek ez nem volt nehéz, rendezett jó pár kitűnő filmet már. Roland Emmerich vérprofi a szakmájában, maga mögött tudhatja pl. a Holnapután, a Godzilla, A függetlenség napja, a Csillagkapu és a Tökéletes katona című filmeket.
Ez egy kicsit pesszimistának sikerült, de gyanítom sok igazság van benne. Gondolom a tudományos részek megállják a helyüket, azzal nem járatná le magát, hogy nem hiteles kutatásokat állítana maga mögé. Nem szeretném így a világ végét látni majd!!!
Szóval egyszer meg lehet nézni moziban , a többi megtekintés csak "pörgetős otthoni használatra" ajánlott szerintem.
Kivételesen semmit nem ettem és ittam a moziban /4 darab rágógumi esett csak áldozatomul/, és hihetetlen fegyelemmel tűrtem hogy a mögöttem ülő izomkolosszus 15 percenként rugdosson!
Snoopy is kikapott egy ilyen rugdosódó alakot sajnos! Maci pedig egy nagy adag nachos-chipses-sajtszószos szőke-nőcit kapott szomszédjául. Az előttem lévő csajszik a mobiljukat nézegették, mert hosszú volt a film nekik! Többen le-föl mentek/ a wc-re rohangáltak valószínűleg/, úgy látszik nem olvasták el, hogy majdnem 3 órás a film!
Nos soha többé nem ülök olyan sorba, ahol mögém ülhet valaki! Maci ezért vesz mindig a legutolsó sorba jegyet,a lépcső mellé!
Sajtszószt pedig továbbra is ki nem állhatom /olyan igazi hányás-szaga van/!!!!!!!Inkább a világvége!!!!!!!!!!!!!!!