2010. február 4., csütörtök

SÜN-BABA

Megérkezett a havazás és Sün-baba új fotói is ideértek végre. Megosztom Veletek, mert nagyon édesek!!!!
Megjegyzem a zsiráfos lepedő is nagyon tetszik!

hason alukálva a zsiráfokon

oldalt, kéz-beszorulással
2010. február 2., kedd

BINÁRIS

Van kérem tisztelettel millenáris meg bináris. Az utóbbi a legújabb órám!!!
Anyuka persze örült, mert ez lett a kb.41. órám. Cipőm nincs sok, bezzeg órám, annál több!!!
Igenám, de ennél meg kell tanulnom normálisan és relatív gyorsan összeadnom. Na ez nem az igazi még, de hősiesen gyakorlok!
Néha még mankóként átlesegetek egy normális órára, és akkor könnyen bemondom mennyi az idő.Nem-normális mibenlétem múlt csütörtökön csúcsosodott ki, amikor is a legkisebb helyiségben jártam és hangosan tanulmányoztam az új órát. Nos a pontos időt be is mondtam, majd a kintrekedtek igen hangos röhögésbe fogtak. Illemhelyről nem illendő a pontos időjelzés?!
pontos idő:18 óra,50perc /ha jól számolom..../


ZIMA-NKÓ
Gondoltam idebiggyesztek két képecskét a hétvégi téli napokról. Szerintem irtó izgi volt, ja de csak nekem, mert hogy szegény Macinak ki kellett ásnia a kocsit a hóból.
Az enyém még mindig hó alatt van...
CSODÁK


Tudjátok ha minden vágyam így teljesülne, az már nem is lenne igaz!
Ma délelőtt Koszpek Úr látogatott meg a műhelyben , és először arra gondoltam valami munkaügyben jön. Nos csodák csodája, ajándékot hozott nekem. Látta a múltkori bejegyzést a blogon, ahol említettem a weboldalát, és emlékezett az oroszlános tojásra.
Igen kérem, az egoista oroszlán-lány, természetesen nem is tehetett volna fel más képet, csak azt,amelyiken Leo hirdeti sörényét.
Szóval ma megkaptam az oroszlános tojást!!!!!! Már a könyvespolc tetején feszít a nappaliban s fennen hirdeti a ház lakójának kibenlétét/mibenlétét, a Lánchíd oroszlánjának festménye mellett!
/ha ez így megy tovább,tavasszal hazaköltöztetek egy oroszlánt az állatkertből!/

Koszpek Úr nemcsak tojást tud patkolni, hanem mogyorót is; így persze megleptem magunkat egy-egy patkolt szerencse mogyoróval!