2010. április 20., kedd

SÜN-BABA


Újabb bizonyítékok készültek, hogy lássuk mennyire rohan az idő.Nos drágáim, itt láthatóak Maka-Baba legújabb képei:

                                                                   Mosolyból van bőven


A cumisüveg viszont mindig kiürül /nem úgy mint Anya/


Apánál lehet "bundizni"


                                                         Julival lehet elmélkedni a csörgőn

Szóval a napok mennek, Dávid pedig nő szépen és röhög a világra!!!!!Lassacskán eljön az idő, hogy megkóstoltajuk vele a gyümöcsöket.Hát kíváncsi leszek az első arcokra, amikor mondjuk valami savanyúbb dolgot kap!Mint például az egres! Hihihi!!!
/na jó kap bele egy kis cukrot/

2010. április 18., vasárnap

KUKKOLÁS


Nézőpont kérdése a kukkolás elfogadása. Szóval jelen esetben a kukkolás az utca eseményeinek, per pillanat a Vivicitta futóinak meglesése. Pontosabban az Andrássy útra történő kiszaladgálásuk látványa, azon célból, hogy autóval el tudjam hagyni a házat valahogy. Merthogy megyünk Maka-baba látogatására!
Új képeket szeretnék végre készíteni Dávidról, mert lassan érettségizik őkelme!
Szóval emiatt kell tudnom, hogy a városban rendezendő, szerintem " marhaság-betonon-futóverseny" mikor ér abba a stádiumába, hogy az utolsó mohikán is végre átszaladta magát a Bajcsyról az Andrássyra.
Tulajdonképpen azonkívül, hogy a város látványosságai mellett elzötyögnek, semmi értelme a városban futásnak.A levegő büdös /jó most éppen vasárnap nem annyira/, a betonon futni egészségtelen, az autósokat viszont lehet bosszantani.Ezenkívül a sport a szabadba való!!!Miért nem a Ligetben futnak le minden távot, vagy ha kicsi a Városliget, akkor ott a rendbehozott Népliget!
A lényeg itt egy weboldal, ahol persze mindig és nemcsak futáskor láthatja a kedves álompolgár, az utak telítettségét! Meg a futók rohangászását!
Kattintsatok oda és szórakozzatok; van rajat dugótérkép is:
http://www.utv.hu/cimlap