2009. szeptember 5., szombat


BARTHA ÁGNES : MÁS-KÉP

Bartha Ágnes, a Mester


Csodás kép

Üvegplexi ékszerek

Holnap Szentendrére ruccanunk ki egy kicsit, lángos evéssel összekötött művészet nézés címszó alatt. Hogy értsétek miről próbálok írni: Bartha Ágnes ötvös-,tűzzománc-mester művész alkotásait szeretnénk megnézni.Vasárnap sajnos az utolsó nap lesz, amikor a kiállítás megtekinthető, az Artunio Galériában , Szentendrén a Bogdányi utcában.
Nagy tisztelője vagyok Ágnesnek, akit egy pár éve ismerhettem meg személyesen.Nagyon megszerettem Őt és mind a mai napig szeretettel gondolok Rá, amikor a tőle kapott ékszereimet viselem. Pár cikkel ezelőtt írogattam Takáts Marciról és képeiről; nos milyen a világ, Marci Bartha Ágnes fia! S hogy lebbenjen fel még titok, a férj is ismert művész, a Magyar Kovácsmíves Céh oszlopos tagja. Hát igen, nem esik messze az alma a fájától!

Miután most tudok képet feltenni még, hiszen csak holnap megyek oda és nem tudom szabad-e ott fotózni, ezért a Tiara Magazin képeit tettem fel.

Itt két kis cikk olvasható a kiállításról, az én kis véleményem majd felkerül később.


Tűzzománc képek


CSODAKÉPEK

Csodálatos képekre bukkantam megint.Egy hihetetlen tehetségű fotós honlapjára tévedtem újra,most ajánlani szeretném mindenkinek. Talán egyszer nekem is időt kellene szakítanom arra, hogy végre megtanuljak fényképezni és ne csak tágra nyílt szemmel nézzem a fotókat!!!
Scheffer János fotóművész oldaláról ábrándozom most éppen katt az alábbi linkre:
http://www.schefferj.ps.hu/index.htm