2009. november 29., vasárnap

KÉZ-MŰ

Kéz-Mű kiállítás és vásár lesz a Klebelsberg Kultúrkúriában 2009.december 5-6, 10-18 óráig. Érdemes lesz odalátogatni, mert igen színvonalas kiállítók mesterművei lesznek , lehet nézelődni és vásárolni is.
Páran a kiállítók közül: Bartha Ágnes-ötvös, Csavlek Etelka-keramikus, Fóris Barbara-textiltervező,Szmetana Ágnes-üvegtervező,Rodrigez Tünde-öltözéktervező,Manninger Mária-textiltervező,Ujj Zsuzsa-keramikus.

Klebelsberg Kultúrkúria Bp.II.Templom u.2-10.
http://www.kulturkuria.hu/home/
MEZEI E-CIGI

Anyunak tegnap volt a 71.szülinapja. Filóztunk Medvével minek örülne az "idős Hölgy", és az Élet a kezünkre játszott, szerencsére. Hetekkel ezelőtt egy kedves kolléganőnk megmutatta a legújabb játékszerét. Nono, nem kell rosszra gondolni kedveskéim, az elektromos cigarettáról van szó!!!
Anyu kipróbálhatta, megkóstólthatta milyen is a nagy találmány.Először kicsit furcsállotta, de teszett neki. Mondjuk álmomban sem gondoltam volna, hogy hajlandó kipróbálni.
Ám egy szép napon megpendítette, hogy esetleg örülne a szülinapjára egy ilyen kis cigipótlónak.
Örültünk neki, mert ha csak a felét szívja a rendes bagónak, már nyert ügyünk van.
Munkába lendültünk és nagy botrányok árán /ezt személyiségi jogok megsértése miatt most nem írom le; bár megérdemelné akiről szó van/ de sikeresen hazakerült időben a cigike.
Anyu rápipált a feltöltött e-cigire, és tényleg olyan mintha füstölne. Illetve füstöl és ég a vége, de pára jön ki belőle!Így nem lesz büdös semmi, kátrány nem kerül a tüdejébe végre, és így olyan elegáns a szipkás cigaretta mint a "mezei". Mármint hogy Mezei Mária valamelyik filmjében szívott szipkás cigarettát, és Anyu fiatal korában arról álmodott, hogy Ő is így fogja majd a cigit használni!
Akit érdekel nézzen körül a honlapon: