2009. október 22., csütörtök

MAUZI&KISVAKOND




Folytatódik a Mauzi-story sajnos! Nagyon nehezen szabadulunk meg a kis lakó/k/tól.Szinte nem is lehet tudni mikor és hol bukkan fel. Ez normális kerékvágásban nem is akkora probléma, de Anyu szemműtétje miatt ugyebár, nem igazán lát még élesen.Így attól tart, hogy rálép egy egérre.Cin!!!Na ez az, amit nem igazán tudna előadni!A kis mauzik hihetetlen előrelátók, vagy előrehallók!Lehetetlen meglepni csak úgy őket!
Igaz ugyan hogy a mostani banda nem fél tőlünk!Lásd doboz történet régebben!
Anyu szegény valamelyik hajnalban arra ébredt, hogy valaki rág valamit.Látni nem látta, de hallotta a nagy csámcsogást!!!
Egy másik éjjel pedig őrületes vircsaft volt az egérkolóniában!Bazi nagy egérlagzi!
Jött Farkas úr, a rovarírtó és hozott Bábolnai egérmérget.Kis zacskókban piros egérkaja-zselét dobált szét a lakás különböző pontjaira, kb.30 darabot. Azt megeszik és infarktust kapnak.Előtte mi kaptunk, mert nem lehet tudni hol szenderülnek örökre nyugalomba...
Bárhol lehet, hogy megtaláljuk őket, megint felpuffadva, metángáz szaguk árulkodik csak majd!
Kezdünk lassan meghüjülni a történetbe, mert a szomszédok közölték, náluk nincs egér. Mire én közöltem, majd lesz! Viszek nekik!
Ha sikerül a rendkívüli lakógyűlést összehozni, akkor összeszedem minden bátorságomat és szerzek egy pár egeret valamelyik állatkereskedésből, befőttesüvegbe teszem őket és a lakógyűlésen kiengedem futkározni kicsit! Kíváncsi leszek a reagálásra!


A kép ami a bejegyzés elején van, magyarázatra szorul. Nos drágáim, Sam Papáéknál Gödöllő-falván, vakondokokok tartják rettegésben a kertet.Mármint a kert-tulajdonosokat.Összetúrják a pázsitot a dögök!Hiába vettek már 10 féle írtószert, mérget, csapdát, füstölőt, üveget, ultrahangos francot.Semmit nem ér! Dettó úgy jártak, mint mi az egerekkel!
Az Élet szép, és írtó jó!!!!!

Nincsenek megjegyzések: