2010. április 18., vasárnap

KUKKOLÁS


Nézőpont kérdése a kukkolás elfogadása. Szóval jelen esetben a kukkolás az utca eseményeinek, per pillanat a Vivicitta futóinak meglesése. Pontosabban az Andrássy útra történő kiszaladgálásuk látványa, azon célból, hogy autóval el tudjam hagyni a házat valahogy. Merthogy megyünk Maka-baba látogatására!
Új képeket szeretnék végre készíteni Dávidról, mert lassan érettségizik őkelme!
Szóval emiatt kell tudnom, hogy a városban rendezendő, szerintem " marhaság-betonon-futóverseny" mikor ér abba a stádiumába, hogy az utolsó mohikán is végre átszaladta magát a Bajcsyról az Andrássyra.
Tulajdonképpen azonkívül, hogy a város látványosságai mellett elzötyögnek, semmi értelme a városban futásnak.A levegő büdös /jó most éppen vasárnap nem annyira/, a betonon futni egészségtelen, az autósokat viszont lehet bosszantani.Ezenkívül a sport a szabadba való!!!Miért nem a Ligetben futnak le minden távot, vagy ha kicsi a Városliget, akkor ott a rendbehozott Népliget!
A lényeg itt egy weboldal, ahol persze mindig és nemcsak futáskor láthatja a kedves álompolgár, az utak telítettségét! Meg a futók rohangászását!
Kattintsatok oda és szórakozzatok; van rajat dugótérkép is:
http://www.utv.hu/cimlap

Nincsenek megjegyzések: