2009. december 13., vasárnap

OXIGÉNT MINDENKINEK

Fanny barátném érdekes vállalkozásba vágta fejszéjét! Az új és korszerű oxigénes víz előállításához szükséges oxigénszifon és oxigénes patronok kereskedelmét indította be!
Ma végre képes voltam elolvasni töviről hegyire a weboldalán a részletes leírást; ajánlom Nektek , megfontolandó dolgok vannak rajta:
Kattintgassatok a különböző pontokra és olvassátok el a számos előny miatt, pl. a mai nap használatos pet-palackos vízzel szemben is őrületes előrelépés!
Lusták kedvéért idézek az oldalakról:
"Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek szaporodásához. A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését. Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is használják.A mai kor emberének közel egyharmada oxigénhiánnyal küzd.A sejtek oxigén ellátását a sejtmembrán öregedése, az egészségtelen életmód (kevés mozgás, rossz táplálkozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, stressz) károsan befolyásolja, ami a sejtek anyagcsere zavaraihoz vezethetnek.Az ember fáradékony, levert lesz, hajlamosabb a betegségekre. Amennyiben a szervezet elegendő oxigénhez jut, növekszik a sejtek energia szintje, nő az ember vitalitása, javul a közérzete.
Egy liter friss esővíz, vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg, az ivóvizünk már csak 3-5 mg oxigént tartalmaz. A palackozott szénsavas ásványvizek, üdítős italok, kávék oxigéntartalma megközelítően nulla.
Optimális és egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 35-40 mg/l oxigén tartalmú vízzel érhetünk el. Súlyos légúti betegségeknél a vízzel adagolt oxigénnel megelőzhetjük az oxigénpalackos oxigénadagolást.
A 40 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.
Az oxigénszifonnal elkészített üdítő víz oxigéntartalma 2000-2200 mg/liter."
Aki bővebben szeretné tudni a történet folytatását, kattintson!!!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Drága Barátném!

Ha ezt a levelet megkapod, büszke lehetsz rám. Ugyanis azt jelenti, hogy nem vagyok teljesen számítógépes antitalentum. Köszönöm az O2-s blog bejegyzésed! Nagyon kedves!!! Ez úton kívánok békés, Karácsonyt és boldog újévet! Szeretettel, Fanny és a Bódis család