2009. április 17., péntek



FOGAM FEHÉRJE




Nos kedveskéim, itt az idő hogy beszámoljak legújabb fogászati akciómról: a fogfehérítésről!
Ismétlődik a történelem, megint megpróbálkozom kimutatni a fogam fehérjét!
Megjegyzem könnyebb lenne a szemem vagy a frigóban vacogó tojások fehérjéivel a mutatvány!

Nos most tárgyi bizonyítékokkal is szolgálok:



Karbamid peroxid nevű trutyi van a fecskendőkben, amit a két gumisínbe kell beleaplikáni.Majd fogja az ember lánya és beleharap a /nem fűbe, mert akkor zöld lesz a foga!/2 sínbe és vár. Az első pillanatokban megpróbálja felidézni a mandula és az arzén összefüggésést!Aztán rájön, hogy tulajdonképpen a kis Napoleont is fogfehérítéssel próbálták talán eltenni láb alól!? Beindul a fokozott nyálképzés és ilyenkor a beszéd is akadozik, tehát jobb ha egyedül odakészít magának mindenki 60 darab extra nedvszívó papírzsebkendőt! Ugyanis kell a percenként 1 darab zsepi! 1zsepi/perc!

Nos az az igazság, hogy a hajszőkítésnél is valami hasonló nev, hidrogén peroxidot használnak.Egyenesági következtetés ha jó a hajnak a peroxid és fehéredik tőle, akkor persze hogy jó a fognak is fehéredik tőle! Nos kedves Fogtündér és kedves kémiatanárok, remélem megbocsátják nekem ezt a rettentő okosságot!

U.I.:kérdés:milyen íze lehet a hidrogenperoxidnak? ha nem arzén, hanem mondjuk málna, akkor legközelebb talán azzal kellene öblögetnem?

Nincsenek megjegyzések: