2009. április 28., kedd

XO BISTRO




Kiállítási meghívóval a zsebemben múlt szerdán lebénultam.Ezt sajnos már megint egy ronda csonthártyagyulladás okozta a bal lábamban.Olga lézerezi nagy gonddal, de úgy mint 5 éve, most is sajnos csak a 10-dik kezelés után leszek tünetmentes.Úgy kell elképzelni, mintha reggelente egy kardba állnék a bal talpammal és sarkammal,így aztán negyed óra mire el tudok indulni.
Az Élet szép!


5 éve már túljutottam az összes csodakezelésen:Sportkórházban röntgen besugárzás, ultrahangos és mágneses kezelés, de a végére kiderült a legjobb a lézer.


Szóval ilyen lerobbantan nem indultunk neki a festmény-kiállításnak, a Rákóczi úton lévő XO Bistroba. Hihetetlenül bántott a dolog, mert találkozhattam volna újra Tóth Gáborral és édes kis családjával.Persze még a csodás képek is ott vannak!!!!!
Most szombaton viszont, hazafelé a Sajtófotókiállításról,Maci elvonszolt utolsó erőmmel a Bistroba. Kicsit "puccos"a hely és emiatt, nem mertem bemenni, de Maci hajthatalan volt és behúzott.Rajtunk kívül nem volt senki, csak a pincérek és a bárban a hölgy.Kedvesen megengedték hogy megnézzük a képeket! Tessék szépen nyugodtan odamenni mindenkinek, nem bánjátok meg!


Csodás 12 darab festmény van kirakva, meg lehet nézni!!!!




Nincsenek megjegyzések: