2009. október 30., péntek

KŐSZEGI KÁRTYA QUARTET IV.


Péntek este hogy hívek legyünk a címhez, nekiálltunk kártyázni. Illetve nekiültünk, a jól megszerzett műanyag asztalon volt a kártya,a 2 fotelágy kényelmében Snoopy és Maci üldögélt,mi pedig a két fehér műanyag széken ülve vertük a blattot. Illetve inkább beleszorulva, merthogy 2 bájos pléddel ki lettek bélelve nekünk, Maci jóvoltából.
Sikerült éjfél utánig játszani az itthonról vitt kártyákkal (Lobo 77, 8 1/2, Vigyázz 6, Póker, Uno ) és a társasokkal (Uno-pörgetős,Tabu). Az utóbbit most ismertük meg Medvével, így egy kicsit bénáztunk, de nagyon jó volt. A póker-party persze röhögésbe fulladt; nekem meg kell tanulnom nagyban játszani.Na ja kérem a zsetonok színe sem mindegy!
Az este folyamán a fiúk megittak 2 üveg bort, én egy colát, egy colát Snoopy. Nagy fogyasztás nem volt! Viszont az üres üvegek és a cigaretta csikkek a mi ablakunkban sorakoztak, ezt soha nem mossák le rólam:iszom és dohányzom! Pfújjj!!


Az ablakban itt már 3 üveg van, a 2 átjátszott este nyomaiként, 3 macskával




A macskákról is ejtek szót.Volt 4 felnőtt cicus, és 2-3 kicsi cica. Na a 2-3 kicsit elajándékozták, maradt nekünk 4 nagy macsek. Aki mindig éhesek voltak, persze.

Snoopy fotói a cicákról /itt még egyiküket sem ijesztegette koala /

1 cica, 2 cica, 100 cica jajjjjjj


Fekete cica



Snoopy a kedvenc kíváncsi cicával /ő volt aki bekandikált a mikrosütő ajataján, megnézte mi van bent!!/




Anyu maradék körözöttjét eszik / a jobb oldali cica a mancsáról nyalakodta, a bal oldali cica rendesen evett a tálkából / No politika!!!!


Macsekok a disznósajtot eszik jódolgukban

Nincsenek megjegyzések: