2014. augusztus 28., csütörtök

ROKON-LÁTOGATÁS A GYŐRI ÁLLATKERTBEN



Pannonhalma után még levezetésként bekukkantottunk a Győri Zoo-ba! Nos megállapítottuk, hogy  valószínűleg el vagyok kényeztetve a Budapesti ,Nyíregyházi és Veszprémi Állatkertek miatt! Hát itt is ért kis csalódás: a megközelítése a bejáratnak felért egy kalandtúrával! Nem tudtam fotózni sajnos, mert a lábam elé próbálta összpontosítani, mielőtt bebetonoztak volna engem is az útba!Rémületes nagy munkában voltak, a friss betonon keresztül kellett jönni-menni, éppen csak nem ragadtunk bele!Már biztos járható azóta!
Azt tök nem értettem hogy ha kifizetünk egy valag pénzt belépti díj gyanánt, akkor még miért kell egy fénymásolt darab papírért , amit térképnek hívnak , még 250 forintot leperkálni??? Az egész állatkert olyan kicsi, hogy megnéztük a kirakott térképet és olyan volt, mintha a Silverstoni Forma-1 pályán lettünk volna.
Építik az állatkertet, újítják fel ahogy pénzhez jutnak szegénykék!
Csimpánzok üldögéltek a kifutójukban és az egyik Anyuka nevelte neveletlen gyermekét, aki fel akart mászni a villanypásztoros faágra! Megrázó élmény lett volna! De hát az Anyák angyalok!!


Törpevízilóék párban pancsoltak

Julien a gyűrűs-farkú maki hanyag eleganciával a nyakába csapta a farkát, sál gyanánt

Látványos unatkozást láthattunk fel-nem bőszült rokonaimnál



Az állatok királya megengedte hogy a hátára pattanjak

Egy huszárvágás után szembetaláltuk magunkat a huszár majommal


A kijárat felé menet eldugva ráleltünk a tapírokra

Nagyon unatkoztak és így le tudta Maci fotózni a kis éretlen fülűt

Nincsenek megjegyzések: