2009. november 16., hétfő

ASIA CENTER





Pénteken kilátogattunk a Asia Centerbe. Őrületes fejlődésen ment végbe az évek alatt. Pár éve még alig volt bolt a centerben és csak lézengtek az emberek. Most bezzeg tele kis boltokkal és nagyobbakkal persze, tömeg a hétvégéken. Pénteken csak sokan voltak, még elviselhető volt a népség.
Aki kilátogat oda, érdemes a mélygarázsba beállni, ingyenes, fedett és lifttel fel tud menni az emeletekre. 4 szint van, amiből az alsó 2 tele van boltokkal és kávézókkal, a harmadik szinten éttermek , a negyedik szinten irodák vannak.
Két rettenet nagy épület áll a bevásárolni szándékozók rendelkezésére. A keleti és a nyugati szárny. Érdemes mindkettőt felfedezni.
Kapható ott miden mi szem-szájnak ingere! Ruhaneműk rogyásig, cipőféleségek és zoknicskák, ágyneműk és lakástextíliák, játékok és édességek tömkelege. Parfümök a világ minden tájáról!
Érdemes kimenni vásárolni, mert olcsóbban kapja meg az ember a cuccokat, mint itt a város közepén. Számlát is mellékelnek hozzá, így szép az élet!
Jót röhögtünk magunkban az ebédnél: nem akartunk kínai kaját enni, mert csak itt a hátunkan lévő Vikiéknél vagyok hajlandó távol-keleti kaját enni. Nos találtunk az éttermek között magyar kifőzde-szerűséget. Igaz hogy egy nagyon szép mandulaszemű lány szolgált ki , tökéletes magyarsággal.Kedves volt, segítőkész,és az étel nagy adag és nagyon finom volt.
Később vettük észre a tulajdonosnőt, aki kínai volt. Hihihi!!!! Akkor én meg nyithatok kínai éttermet! Pálcikáim már vannak!Ferdén is tudok nézni!

Nincsenek megjegyzések: