2009. november 18., szerda

BIOLABOR




Érdekes kezelésről kaptam tájékoztatást a múlt héten. Már hallottam róla tavaly is, de valahogy még nem próbáltam ki. Most viszont élőben elmesélte egy nagyon kedves barátom, akiről sok-sok évvel ezelőtt derült ki, hogy egy évben, egy hónapban és egy napon születtünk!!!Éljenek az Oroszlánok!

"Mint ismert, a szervezet folyamatosan egyensúlyban próbálja tartani a biológiai folyamatokat, folyamatosan regenerálja magát. Az alvás is ilyen, fáradtság esetén alvással a frissesség állapotába kerülünk. A pszichés és környezeti behatásokra, bizonyos folyamatos terhelések miatt, ez a regeneráció gyakran csak korlátozott, felszínes. Szükség van időnként olyan tehermentes állapotra, amelyben a szervezet jobban felismerő képes, és előbbre helyezi a fontossági listán egy-egy folyamat ellenőrzését, majd képessége szerinti korrigál.
A BioLaborokban egy olyan saját fejlesztésû, biofizikai- biokommunikációs biofeedback rendszerünk van, amely gyógyszermentesen, behatolás mentesen, mellékhatás mentesen, kizáró okok nélkül, képes célzottan befolyásolni az emberi szervezet ön-gyógyulását. (kutatások, eredmények), (tudomány történeti áttekintés)
Több mint 60 féle egyedi programunk van, köztük Happy-Coctail stresszoldó, szorongásoldó, hangulatjavító, Maxi-Vitál erõnléti, illetve emésztési, alvászavari, keringési, vizelettartási, allergiás, frontérzékenységre és gyakori migrénre irányuló."

Megnézhetitek és bővebben olvashattok a honlapjukon a kezelésekről: http://www.biolabor.hu/

Amennyiben valakit érdekel és kipróbálná esetleg ingyen például, hogy milyen, hívja Sanyit, és jelentkezzen be/telefonszám a weboldalon!!!/
BioLabor Budapest III. ker. Támba Sándor http://www.biolabor.hu/2009-kapcs-kft.php



Nincsenek megjegyzések: