2010. augusztus 30., hétfő

VÉ(LE)TLEN GÖRDESZKA PÁLYA

Az Erzsébet téri Gödör melletti úton, kvázi a Deák téri metrótól a Bazilikáig, ha el szeretne jutni valaki gyalogosan, akkor meg kell küzdeni a gördeszkás gyerekek hadseregével!Gyerekkocsit eszedbe se jusson arra tolni, a gyerek kezét pedig el se engedd!
Rettentő élmény, amikor egyik pillanatról a másikra valaki a hátad mögül eléd vág, és begurul az intimszférádba.Jobb esetben nem szól hozzád, rosszabb esetekben kapsz valami kis szidalmat, hogy útban vagy!Nos szerintem ők vannak útban, a járókelőknek. Volt már, hogy ügyesen hasra estek, vagy éppen kigurultak az autók elé.Szerencsére halálos baleset eddig nem volt.
A járólapokat effektíve feldarabolták, összetörték.Olyan szépen lehet orra bukni az úton, hogy az csak na!A kövek rémes állapotban vannak, leülni a padokra nem lehet, mert azokon is gördeszkáznak. Az Erzsébet téri gyönyörűen felújított Danubius kúton is ugrálnak!
Az iszonyatos zajról nem beszélek, mert az csak élőben adható vissza!Csattognak a deszkák az utcaköveken!Éjjel-nappal!
Amikor pár éve nem bírtam tovább és levelet írtam, a házunk lakói is aláírták.Elküldtem a  jegyzőtől kezdve a polgármesteri hivatalig, stb.Na kérem tisztelettel elkezdődött az egymásra mutogatás, ki a felelős és ki a tulajdonos.A Gödör ugyanis a Főváros kezében van; ők pedig azt írták, hogy a kertészeket keressem meg.Mondjuk a kavicsnak van virága? A polgármesterék a jegyzőre mutogattak, aztán a rendőrség írt, hogy hát ők nem tudnak mit tenni,majd a hivatalból felhívtak hogy mit szólok az intézkedésükhöz? Mondtam semmit, nem nézek ki az ablakon és nem járok arra haza! Nem pofátlanság?
Amikor a környék lakói panaszkodnak a közmeghallgatáson, akkor vállrántás vagy ígérgetés a válasz!
Na drágáim kb. a múlt héten feltúrták az egyébként rendben lévő Erzsébet teret, a kút mellett. Elkerítették és mindenféle földgépek jöttek. Ma reggel daruk hoztak előregyártott elemeket és azt szállítgatták szépen sorban.Majd lebetonozzák, gondolom. Gördeszka-pálya épül a fiataloknak.Meg a környéken lakó nagyothallóknak!Azokat talán nem zavarja!

No de milyen érdekesek is a Véletlenek!
1.Most nyílt meg az Erzsébet téri buszpályaudvar helyén lévő , egyik ipari műemlék épületben a Rum Puncs exkluzív kávéház /majd jól kipróbáljuk!/.A teraszuk előtt deszkáztak a srácok eddig?!
2.A választások előtt járunk 1 hónapocskával! Igaz a gördeszkázók nagy része nem is itteni lakos!

Juj de rossz is vagyok, ezek összeseküvés-elmélet szagúak!Illetve összeseküvés-hangúak!Csattognak a kerekek az agyamban!

lö Kupleráj

darumadár lenn a földön


Rum Puncs és daru
Véletlenek pedig nincsenek!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: