2011. augusztus 31., szerda

BICAJ NUKU




Gondoltam megosztom Veletek a délutáni horrort, ami nálunk ma megesett!
Szép verőfényes délután a Belvárosban, a ház félemeletén egy helyes kis bicikli parkingolt. Erős lánccal, szép komótosan odabiztosította a tulajdonos, a korlát rácsához.
Szent megnyugvással felment dolgozni az irodába (az Élet fintora, éppen a bicikli felett van az iróasztala), mert tudta a kis "paripát" 2  kamera figyeli, tágra nyílt szemekkel! Nos ez így is volt! Ám a műszak végén,délután a szegény kis bicaj-tulaj már csak kihűlt helyét találta a cangának, a kihűlt lépcsőházban. A forró nyomok is kihűltek...
Egy HŐS vihette el, gondolta! Meg akarta menteni biztos!De kitől, mikor a kamerák árgus-szemekkel lesték, és idegen ugye nem nyúl más dolgaihoz (8.parancsolat)!!
Hát HŐS-ünk baromira nem zavartatta magát és szépen elkötötte a más tulajdonában álló,  a félemeleten dekkoló biciklit! Mondjuk tök jó, hogy HŐS-ünket rögzítette az egyik kamera premier plánból, a másik valószinűleg ügyködés közben, valamint kamerás beengedő-kaputelefon van; paranoia a köbön!
Holnap bekérik a rögzített felvételt és a rendőrségre viszik!De ettől még a mai este álmatlanul telik majd  a kis bicaj-tulajnak, mert aggódik a kis "paripáért"!
Nem is tudom mi lenne  a"méltó" büntetése az ilyen HŐS-nek! Talán le kellene vágni a kezeit, mint Szt.László idejében! Vagy inkább a lábait és akkor nem tudna pedálozni...

Nincsenek megjegyzések: