JÓ HÍR CUKORBETEGEKNEK
Drága diabeteses olvasóim! Íme a legújabb jó hír:
Pálinkát csak Magyarországon termett gyümölcsből, törkölypálinkát pedig csak itt termett szőlő törkölyéből lehet előállítani - tartalmazza a földművelésügyi és vidékfejlesztési- valamint a szociális és munkaügyi miniszter rendelete, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.További feltétel a magyarországi cefrézés, párlás, érlelés és palackozás is. Egyik fajta pálinka készítésénél sem lehet semmiféle cukrot felhasználni.
Éljen!!!!! Végre cukormentes lett a cefre!
/Ehhez azért tudni kell édeseim, hogy absztinens vagyok!Úgyhogy mi a fenének örülök, azt nem tudom!!/
2008. július 27., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése