2010. szeptember 5., vasárnap

NYÍREGYHÁ-ZOO 3.

Mielőtt Tarzan ösvényére léptünk volna, rátaláltunk a kengurukra.Igaz csak ketten árválkodtak és nem nagyon voltak virgonc kedvükben.Az egyik olyan lassan vonszolta magát, hogy talán én is utolérem a fájós lábaimmal..
kend guru??

fotózkodás

Az ösvényen meneteltünk szép békésen, amikor is megláttuk a nagy Őt!!!Bubu lehetett, legalábbis így messziről úgy nézett ki. Howlettstől Sóstóig utazott a Fajmegmentő Program keretében, egy másik haverjával,Djumbahhal. Éppen fűevéssel foglalta el magát.

fű-ebéd

Bubu, a nagy Ő

Szemben az új 2000 négyzetméteres gorilla kifutóval, a zsiráf-karám van.Nem is igazán karám, mert nagy szabad terület tartozik hozzá, zebra és pelikán társbérlőkkel.Jó az ötlet, hogy az emberek a zsiráf fejével egy magasságban vannak.Végre nem néz le egy állat!

zsiráf-karám


állati fotósok


egy korty

Erről a képről eszembe jut egy gyerekkori viccem:
"Egérke és zsiráf beszélgetnek. -Tudod miért jó hogy hosszú a nyakam?-kérdezi a zsiráf. Egy forró nyári napon amikor elnyalok egy fagylaltot,végig hűti belülről a torkomat. Ha megiszom egy korsó sört, végig siklik a torkomon és úgy hűti le! Mire a kisegér visszakérdez:- Hánytál Te már, zsiráf?"
Na ez a relativitás elmélete, a gyakorlatban!!!!

Nincsenek megjegyzések: