2010. szeptember 5., vasárnap

NYÍREGYHÁ-ZOO 5.

Letértünk az ösvényről és megpillantottuk a flamingókat.Mindegyik egy lábon állt.Őrült fárasztó egy dolog lehet, egyszer próbáltam, de nem sok sikerrel.
egylábú flamingók
Tovább álltunk /nem egylábon/ a krokodilhoz.Éppen napozott a krokodilbőr cipőjében!Táskát nem láttam mellette!
kroko cipőben


Ránk se hederített, így elbattyogtunk az oroszlánok szigetéhez.Na ott mindenki aludt!Ezt mondjuk felháborítónak tartottam!Hogy képzelik azt, amikor megérkezünk, Ők alszanak békésen?Nos pontosan így képzelték.Gyanítom unatkoznak, így lefeküdtek bundikálni kicsit.
Talán ha lennének önkéntesek, akik játszanának velük, vagy foglalkoztatnák őket, akkor nem lenne ilyen uncsi az életük! Tudom ez ábrándozás csak.
álmodj szépet...

álmodozás az Élet

Az oroszlánokkal átellenben laknak a törpevízilovak.Van egy kis tó is, amelyiknek közös a víze a hattyúkkal.A híd alatt azonban van egy betonfal, nehogy vadászni támadjon kedve az oroszlánnak.
pancsi

A törpevízilóvak ketten voltak, anya gyermekével.Van egy nagyon jó dagonyázóhelyük, abban üldögélt a kicsi.A mama éppen akkor trappolt át, amikor odaértünk.

törpék

További utunk a sörényes juhokhoz vitt.Itt igen jót röhögtünk megint.Már a vadaspark elején feltűnz, hogy sok állat piros valamit kap enni.Itt-ott piros maradékok virítottak.Na gondoltuk, vérengzés volt.Kiderült görögdinnyét kaptak enni!Az állatkert kaphatott egy nagyobb szállítmányt, mert szinte minden állat kapott.Na jó a halak nem!
Szóval a sörényes juhok is azt ettek, és utána teli pocakkal napoztak. A főnök persze repetázott!

napozás dinnyével

western-juh

a szomszéd is dinnyézett

Nincsenek megjegyzések: