2010. szeptember 10., péntek

NYÍREGYHÁ-ZOO 9.

Tiger Woodssal szemben egy csodás kis tavacska van, aranyhalakkal. Ki látott már piros aranyat?Tubusban én!Életben:kis fa híddal,tavi rózsákkal.Szóval giccses tájképecskén van ilyen, de itt a valóságban sokkal gyönyörűbb!

Snoopy a fa hídon

őszi-tavi rózsák

3 kívánság

Tovább álltunk és  a punnyadás jeleit véltük felfedezni az állatokon.Ebédidő lévén, mindenki szunyókált.Így be kellett érnünk egy oldalfekvős látvánnyal.Ennyit a szavannák királyairól!

ez tábla kérem szépen!!!

na most erre mit mondjak

Lassan utunk végéhez értünk, a vadaspark feltárta előttünk látnivalóit.Még azért egy utolsó meglepetés volt: apingvinek!Hihetetlen egy banda! A lakhelyüket takarították  a gondozók!Ezt megneszelte az egyik és odasomfordált szépen.Odabillegett a gondozó lába mellé, követte amerre ment.A másik gondozó erre elkezdte szépen elcsalni onnan, had végezzenek a munkával az emberek.Gondolta ad egy kis halat!Na erre pingvin barátunk fejjel a vödörben, majd kiszólt a többieknek: van kaja srácok! Több se kellett, a banda egy része kipendreült a szárazföldre, a többiek a vízben lesték a kaját!Szét  röhögtük magunkat!Itt vannak a képek, de nem adják vissza a hangulatot, sajnos!

takarítás

Banda

felfedező körút /régen Lenin körút/

kóstolás

van még???

gyertek fiúk!!!!!

repülünk /?/

hello Snoopy!


Fájó szívvel és lábbal elhagytuk a vadasparkot, de visszatérünk még!!!!

Nincsenek megjegyzések: