2008. július 22., kedd

JÉGESŐ ALULRÓL
Jégeső verte el alulról egy vécén ülő férfi ülepét Ausztriában. A magyarázat: a hőmérséklet plusz 35 Celsius-fokról hirtelen csaknem nullára zuhant vissza, irgalmatlan jégeső szakadt Eisenstadt városára, a csatornák megteltek, túlnyomás keletkezett bennük.
A túlnyomás a Tinhof utca vécéi felé nyomta igen nagy erővel a jeges áradatot. A férfi igencsak megdöbbent, amikor "nyitányként" a csövekben meghallotta dübörgést, majd pedig ülepen lőtte jó pár, pingponglabda nagyságú jéggolyó. Utóbbiakból egyre többen lettek és pattantak fel a vécéből, majd elözönlötték az egész fürdőszobát, sőt a lakást. A férfi kirohant otthonából, le a lépcsőházban, akárcsak több szomszédja. Ők sem jártak jobban. Egy nő megpróbálta egy deszkával lefojtani vécéjét, még rá is ült, ám olyan erővel tört ki az alól is a jégzápor, hogy az ő lakását szintén elárasztotta az égi, majd pedig föld alóli áldás.

Innen üzenem Maci-néninek, hogy amikor mostani nyári pihenésekor átruccanna Eisenstadtba, előtte mindenképpen vigyen magával jégeső elleni tundrabugyit!!!

Nincsenek megjegyzések: