2008. július 23., szerda

RAGASZT Ó

Maci meghozta délután az egér-elfogó-ragasztószert! A XXII.század teknikája: képzeljétek el olyan, mintha Technokol Rapid lenne. Csak éppen nincs szaga! Szipusoknak nem jó! Az egérnek milyen az orra vajon? Szóval fogtunk 2 műanyagtálcát. Olyat amilyenbe a husit csomagolják, meg a piskótaroládot, amiben sárgabarack lekvár van! Megint kaja!!!!!
Szóval a tálca hátára rákentem a ragasztó-trutyit, és a közepébe beleraktunk egy darab füstölt sajtot. A ragacskenés elég nehézkes, mert nem lehet a ragacsot elkenni, tapad mint a franc! Meg nyúlik is; a tubusból alig lehet kinyomni, ha kijön akkor magával húzza az egész tartalmát!Persze ebbe fog a szerencsétlen Miki egér beleragadni! Én meg, majd fogjam és vigyem ki az egeret a tálcán!Hüje vicc! Legalább le lehetne takarni, nem látnám szerencsétlen kis árvát!!Brühühü..
Pár hete a gardróbban Anyánál, talált Gyula úr, az ablak-puccancsos bácsi egy adag sittet. Úgy 5 dkg lehetett. Hogy a fenébe került oda? Lyuk sehol, aztán ahogy jobban körülbámultunk láttunk egy kis likacskát. Na most már gyanús, hogy Miki egér hordta oda. Lehet hogy sitt-lerakó hely lett a gardróbból? Mi van ha jönnek a kis matchbox-billencsek?És beleöntik Anya papucsába a sitett? Utána mennek a sittre!
A holnap reggeli egér-vadászatról majd beszámolok. Lehet hogy Anya ragad bele éjjel, mert hát Ő is szereti a sajtot!

Nincsenek megjegyzések: