2008. július 20., vasárnap

SPORT

Közeleg az Olimpia, és miután az én születésnapomon kezdődik ezért gyorsan valami nekem való sport után nézek, a teljesség igénytelenségével.

Futás: rettentően utáltam az iskolában, amikor tornaórán kitaláltak, hogy szaladgáljunk csak körbe a suli körül. Hát ennél nagyobb ökörséget, a város kellős közepén, a jó levegőben, betonon, a parkoló autók között. Nem vagyok a futásért oda, unalmas és magányos /lásd a Hosszútávfutó is az/, fárasztó a térdeimnek, és a gerincsérvem óta az orvos nem ajánlja. Összerázom a szűk csigolyaréseimet még jobban. Egyszer elég volt, hogy a jobb lábam megszűnt!
Úszás: még mindig irtózóm a víztől. Nem tudok vele normálisan megbarátkozni és kész. Fürdeni, mosni, inni, mosogatni, pancsizni jó, de ha túl sok van belőle az már baj. Kádban elvagyok, de a medence az már sokk! Jön a gombóc a torkomba. Egyébként is ha az úszás használ az alaknak, akkor mi a helyzet a bálnákkal???
Magasugrás: soha nem jutnék el a rúd tetejéig, kivéve ha kb.30 cm lenne a magasság. Oda is dobbantó kellene! Vagy Red Bull!
Távolugrás:a nyuszika ugrált az erdő szélén és leesett.
Rúdugrás:. nem tudom elképzelni hogy menne, a rúd ugyanis széttörne ha nekiszaladgálás után belekapaszkodnék. Inkább táncolnék a rúdon, hátha azt kibírná /röhögés nélkül/
Térdhajlítás: ez jó, 10 után kiesnék.
Diszkontvetés: bálásruha dobálás.
100 méter gyors: irány a legkisebb helyiség! Roham 1 perc alatt! 1 perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán várakozol!
400 méter lassú: irány a fogorvos!
Maraton soha: közel 42 kilométert az életben nem gyalogolnék le egyiramban.
Nagymamám 60 éves korában elkezdett napi rendszerességgel sétálni, minden nap 5 kilométert. Most 82 éves, és fogalmunk sincs, hol lehet. Hát ezt akarjátok??
Horgászat: férfi sport: A halász azért megy ki a tóra hogy halat fogjon,a pecás meg azért, hogy ne legyen otthon!Shoppingolás /nem doppingolás!/: ha a nők nem léteznének, akkor mi értelme lenne a pénznek.

Nincsenek megjegyzések: