2008. augusztus 26., kedd

FÜLHUZI

Maci szülinapja volt vasárnap, azt ünnepeltük meg nagy bőszen!Tortát sütöttem, Anya főzött-sütött finomságokat.Meghúztuk Maci fülét, most bokáig ér! Délután Maci néninél jártunk, családi összeröfögés volt.
Jut eszembe, mielőtt Almádiba utaztunk volna, előző este Dani átcuccolt hozzánk.Így könnyebb péntek reggel indulni a Balaton felé, nem kell átcikázni a városon, hogy a gyermeket felvegyük.Szóval este tévézés közben előkerült Dani,addig Ő a számítógépen chattelt a haverokkal, és váratlanul felköszöntött minket. Nagyon meglepett és nagyon nagy örömet szerzett nekünk!!!
Kapott Maci egy beszélő sörnyitót!Ha fémmel érintkezik akkor elkezd németül beszélni és a sört élteti, majd csuklik egyet!!Katunk egy macis könyvecskét,olyat ami nem volt még meg!És a lényeg kedves olvasó:kaptam egy kávésbögrét!!!Olyant, amilyennek a füle lyukas és benne van egy kanál.Mindez kívül fekete belül lila, virágok vannak a bögrén és a kanál is lila!Jópofa felemás formája van!A lényeg:láttam egy hasonló, de nemilyenjóalakú bögrét kanalastul Várgesztesen.Macinak mutattam, de nem vettük meg.El is felejtettük a dolgot, és akkor megjelent Dani ezzel.Kitalálta a vágyamat!Édes pofa!!Nagyfiú lett, kamaszodik és nagyon előnyére változik!!Kezdi lassan kimutatni az érzelmeit is, végre nem tart attól,hogy más is lássa!

Nincsenek megjegyzések: